KAKO DA OSTANETE U FORMI TOKOM PRAZNIKA?

POGLEDAJTE YOU TUBE KANAL BRANISLAV MIHAJLOVIĆ ! 

 

Da bi se tokom praznika osjećali zdravo potrebno je da određene korake preduzmete već sada. Pridržavajte se “kao pijan plota” starih navika, ne prejedajte se i ispijajte tako često koju više. Iako je sezona slava u jeku, da biste bili u dobroj formi  potrebno je i da malo protegnete noge tokom jutra.

Posle večere ili ručka prošetajte makar 15 minuta i to će imati efekta

1) NAPRAVITE PLAN

Napravite plan kako ćete da izbegnete gojenje, kako ćete da odolite ruskoj salati, mesu, kaloričnim salatama i tortama. Recimo, pre svakog jela popijte čašu vode.

To je pravi način da budete u formi.

2) JUTARNJA GIMNASTIKA JE FANTASTIKA

Kada se odmah ujutru pokrenete, imaćete kvalitetniji učinak i manje stresa tokom dana. Provežbajte makar 15 minuta, istegnite se, imaćete potpuno drugačiji energetski nivo tokom dana.

3) NAĐITE RAVNOTEŽU

Sezona praznika je stvorena za uživaje i druženje. Trpeza i jača hrana se podrazumevaju. Ne ustežite se tokom gozbe, ali se pripremite na vreme. Ne gladujte tokom dana, već organizujte nekoliko manjih obroka. Ne jedite previše na svečanosti, a malo uštedite na kalorijama i posle pa se kilogrami neće taložiti.

4) I ZDRAVO MOŽE DA BUDE PRAVO

Kada dobijete pozivnicu za večeru, predložite da donesete nešto i vi. Ne morate to da radite svaki put, ali na ovaj način bićete potpuno sigurni da je makar jedno jelo po vašem ukusu  i da bar ono neće opteretiti vaš želudac.

5) NE DOZVOLITE DA DEHIDRIRATE

Kada ste dugo žedni vaše telo ne može da funkcioniše. Popijte s vremena na vreme makar čašu vode, jer tokom praznika često ovo piće zamenimo sokovima ili kokteima što samo taloži kalorije.

 

POGLEDAJTE YOU TUBE KANAL BRANISLAV MIHAJLOVIĆ ! 

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.