Branislav Mihajlović

Branislav Mihajlović

Branislav Mihajlović je rođen 17.03.1970. godine u Banjaluci.

Branislav Mihajlović je diplomirao medicinu na Medicinskom fakultetu u Banjaluci. Odbranio je magistarsku tezu: “Rizikofaktori koronarne bolesti”, na Univerzitetu u Banjaluci. Doktorski rad pod naslovom “Uticaj ishrane na nivo holesterola u serumu” je odbranio 2011. godine.
Promovisan je u zvanje docenta 2011. godine na užim naučnim oblastima “Javno zdravlje i zdravlje životne sredine” i “Ishrana i dijetetika”, a 2016. godine je izabran u zvanje profesora. Predsjednik je Instituta za biomedicinu u Banjaluci, a od 2011. godine je profesor na Fakultetu zdravstvenih nauka u Banjaluci.

Branislav Mihajlović – autor knjiga, predavanja i TV emisija

Branislav Mihajlović je održao mnogobrojna predavanja u Sidneju, Brizbanu, Melburnu, Beču, Čikagu, Beogradu, Nišu, Sarajevu, Zenici, Bihaću, Doboju, Prijedoru, Gradišci, Mostaru, Puli, Tuzli, Skoplju, Podgorici i Banjaluci.

Autor i voditelj je serije emisija pod nazivom “Zakoni zdravlja” i “Misterije postanja” koje su emitovane na BHRT i na preko 50 regionalnih TV stanica u bivšoj Jugoslaviji. Gostovao je na HRT i RTRS-u, kao i na tribinama na temu zdravlja i stvaranja.

Autor je četiri knjige: Zakoni zdravlja, Zdravlje počinje danas, Tajne fizičkog i duhovnog zdravlja i Ishrana i zdravlje.

Branislav Mihajlović ordinira u Klinici za biomedicinu u Banjaluci. Na osnovu obimnog istraživačkog rada patentirao je sa timom stručnjaka iz oblasti dijetetike Imunopleks – paket hrane sa fantastičnim efektima na zdravlje. Paket predstavlja kombinaciju biološki ispravne  hrane za poboljšanje imuniteta i detoksikaciju organizma.

Terapija ishranom zastupljena u ovom paketu je naučno zasnovana na pravilnom odnosu glavnih sastojaka hrane i fitohemikalija. Istraživanja su pokazala fantastične efekte “Imunopleksa – paketa hrane” na jačanje imuniteta, detoksikaciju organizma, regulaciju tjelesne težine, poboljšanje krvne slike i probave, regulaciju šećera, holesterola i triglicerida u krvi, a evidentno je i antikancerozno dejstvo.

Rad Branislava Mihajlovića možete pratiti na:
Youtube kanalu pod nazivom: Branislav Mihajlović,
Facebook stranici – Zdravlje i Sreća i
web sajtu: www.zdravljeisreca.com