Projekti

Najznačajniji projekti koji su realizovani  u prošlosti:

Povezivanje naučnoistraživačkih radnika i studenata u BiH

Promocija zdravlja

Uticaj ishrane na nivo holesterola i triglicerida u BiH

Snimanje serije emisija: “Zakoni zdravlja” i “Misterije stvaranja”

Projekti koji su u planu:

Webinari  u kojem će učestvovati preko dvadeset istaknutih stručnjaka iz oblasti fizike, medicine, hemije, psihologije, filozofije, sociologije, biologije, teologije, elektrotehnike, veterine, poljoprivrede.

Naučnoistraživački radnici, profesori i eksperti iz svojih oblasti će voditi seminare sa različitih destinacija; Kanada, Amerika, Slovenija, Hrvatska, Srbija, Njemačka, Australija. Pozivamo ovim putem sve zainteresovane učesnike seminara, predavanja da se prijave na e-mail adresu našeg Centra kako bi bili na vrijeme obaviješteni o početku rada.

Zdravstveno-edukativni seminar privlači naročitu pažnju jer će biti obezbjeđeni uslovi za njegovo pohađanje u hotelskom smještaju.

Polaznici ovog seminara će imati priliku da za 7 dana boravka u Brčkom (Hotel A kategorije) primjene sve metode detoksikacije, reparacije i relaksacije tijela u prirodnim uslovima i uz stručnu pomoć ljekara i ostalog medicinskog  osoblja.

Svi polaznici ovog tečaja će imati priliku da prate  profesionalne kuvare u pripremanju specijaliteta od biljne organske hrane.

Rezultati ovog seminara će biti objektivno i naučno dokumentovano savremenim metodama analize krvi i drugim antropometrijskim mjerenjima.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.